Consilierii PER şi PMP din Bujoreni pun piedici proiectului de gaze şi modernizării reţelei de drumuri

Dezinteres total din partea consilierilor locali PER şi PMP de la Bujoreni. Convocaţi în şedinţă pentru a aproba rectificarea bugetului cu suma de 2.968.000 lei (bani guvernamentali primiţi de Primăria Bujoreni pentru modernizarea reţelei de drumuri din comună), dar şi asocierea cu oraşul Călimăneşti în vederea implementării proiectului de introducere a gazelor naturale, aleşii locali au refuzat să se prezinte. Din 13 consilieri, doar 7 s-au dus la şedinţă. Sigur, unul, mai precis candidatul PER la Primăria Bujoreni, Silviu Zaharia, s-a prezentat în sală, însă a refuzat să ia parte la şedinţă, susţinând că a mers în calitate de cetăţean. Tot ca să se opună dezvoltării comunei Bujoreni, aşa cum a făcut-o pe toată perioada mandatului său de consilier.

În aceste momente, cetățenii ar trebui să pună presiune pe cei care acum le milogesc votul şi să-i oblige să meargă la şedinţă şi să aprobe proiectelor propuse de primarul Gheorghe Gîngu, proiecte importante pentru Bujoreni.

Au uitat domnii consilieri jurământul depus sau nu dau doi bani pe el: “Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Bujoreni. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like