Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîlea”

 

Azi, 9 iulie, toţi pesediştii din Vâlcea şi-au adus aminte de cel care le-a fost preşedinte ani la rând, de cel care a făcut din PSD Vâlcea prima forţă politică din judeţ, umilindu-şi adversarii de fiecare dată. Evident că facem referire la Ion Cîlea, cel care, dacă ar mai fi trăit, şi-ar fi serbat azi ziua de naştere.

Însă, foştii săi colegi din PSD Vâlcea nu l-au uitat, iar moştenitorul său în fruntea Consiliului Judeţean Vâlcea, Costi Rădulescu, a anunţat că va declanşa procedurile pentru a-i decerna, post-mortem, titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîlea.

„Astăzi ar fi fost o zi din aceea în care toată lumea îl suna pentru a-i spune la multi ani!

Cu modestie si respect multumea tuturor si se scuza ca nu sarbatoreste decat cel mult in familie!

Astazi nu pot decat sa transmit familiei si prietenilor sincere condoleante pentru cel care a fost omul deosebit si PRESEDINTE AL PSD SI AL CONSILIULUI JUDETEAN VALCEA, Ion CALEA.

In aceasta zi in care daca mai era printre noi isi sarbatorea ziua de nastere vreau sa anunt ca voi declansa procedura prin care doctorului inginer Ion CALEA sa ii decernam titlul de CETATEAN DE ONOARE AI JUDETULUI VALCEA!” – a scris Costi Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

În aceste condiţii este interesant cum vor reacţiona liberalii. Dacă vor vota propunerea PSD, nu vor mai putea face trimiteri, în declaraţii de presă, la perioada în care Cîlea a condus judeţul. Dacă nu vor vota, vor fi etichetaţi drept nişte ticăloşi insensibili. Este primul gest politic inteligent al lui Rădulescu, de când a preluat preşedinţia CJ, punându-i pe liberalii lui Cristian Buican într-o situaţie delicată.

foto: arenavalceana.ro

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “Costi Rădulescu: „Voi declanşa procedura să îi decernăm titlul de cetăţean de onoare lui Ion Cîlea”

  1. NU ERA PE LISTA D.N.A. INAINTE DE-A MURI ? RU-SI-NE ! OCUPATI-VA DE ADEVARATELE VALORI ! Cercetati-i trecutul si aflati cine a fost cu adevarat !

Comments are closed.