Culmea! Valetul lui Buican, mai bun la scris decât la oral. Bîzîc e funcționar public.

Gazeta Vâlceană organizează concursul ,,Cine este mai deștept în Vâlcea decât Ion Bîzîc?” Câștigătorul va primi din partea noastră o geantă diplomat la fel ca aceea a deputatului Cristian Buican. Nu de alta, dar cel care câștigă, trebuie să se simtă măcar de formă în pielea lui Bîzîc, cărând-o. 

Așa cum v-am anunțat zilele trecute, Ion Bîzîc, fost primar de Băbeni, actual secretar al PNL Vâlcea și veșnic valet politic al lui Cristian Buican, a participat la un concurs pentru ocuparea funcției de consilier grad I în Servicii Publice – Primăria Bălcești. Adică funcționar public. Și cum oricine în România ajunge când vrea funcționar public, fără să dea șpagă, fără să aibă pile politice, dar învățând și pregătindu-se pe rupte, așa a ajuns și Bîzîc. Doar el a câștigat selecția de dosare din 12 februarie. Probabil că doar el a avut dosar cu șină. 

La concurs a fost bun de tot: 92 de puncte la proba scrisă și 90 de puncte la interviu. Deci, trebuie să mai exersese la oral. Are timp, mai ales că există două scenarii vehiculate în PNL, pentru care îi trebuie lui Bîzîc statutul de funcționar public măcar o lună. Primul: actualul prefect, Tiberiu Costea, va pleca să candideze la primăria Lungești (de unde a și venit învârtindu-se), pentru că e mai sigură funcția de primar. Al doilea: Bîzîc vrea șef la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Nu de alta, dar trebuie să-i învețe cineva meserie și p-ăia.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like