Cum l-a distrus presa națională pe Virgil Pîrvulescu

România TV, Evenimentul Zilei și Capital au publicat părți importante din stenogramele înregistrării întâlnirii pe care viceprimarul Virgil Pîrvulescu (PNL Râmnicu Vâlcea) a avut-o cu activul de partid (vezi link-urile de mai jos). Plecând de la dezvăluirile presei vâlcene, mass-media națională a arătat cum Pîrvulescu a promis liberalilor că-i angajează în slujbe pe bani publici, cum a amenințat un director liberal de liceu care nu a vrut să comită un abuz în numele partidului și cum, în calitate de șef la ANAF, a fost căutat de diverși oameni politici pentru trafic de influență. Acum știe toată țara cine este cu adevărat Virgil Pîrvulescu.
Amintim că PNL Râmnicu Vâlcea își va alege noua conducere vineri, 25 iunie. Singurul candidat la funcția de președinte este Virgil Pîrvulescu. În fața unor asemenea dezvăluiri, cu impact național, conducerea partidului poate lua în calcul invalidarea candidaturilor.

https://www.google.ro/amp/s/evz.ro/inregistrare-incredibila-din-pnl-daca-ma-votati-va-angajez-la-stat-audio.html/amp

https://www.capital.ro/un-liberal-de-promite-functii-importante-persoanelor-care-il-vor-vota-ca-presedinte-al-organizatiei-municipale.html

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like