Deputatul Cazan explică beneficiile legii off-shore pentru România

Miercuri, 18 Mai, în plenul Camerei Deputaților, am votat înfavoarea adoptării Legii Offshore – PLx 262/2022, alături de colegii mei deputați. Am votat pentru gaz mai ieftin în caseleRomânilor, pentru accelerarea investițiilor în Marea Neagră șipentru asigurarea securității și independenței energeticeaRomâniei. 

Este un moment deosebit de important pentru sectorulenergetic, dar mai ales pentru dezvoltarea României. Aceastălege și exploatarea gazelor naturale din bazinul Mării Negrereprezintă șansa unei generații de a atrage investiții, de a beneficia de resurse energetice esențiale la prețuri accesibile, de a dezvolta economia națională și de consolida pozițiaRomâniei ca furnizor de securitate energetică în regiune. 

Partidul Național Liberal susține prin măsuri concrete dezvoltarea economică a României, atragerea investițiilorstrăine și consolidarea sectoarelor esențiale ale economiei. Doar așa vom construi România dezvoltată, România prosperăși România puternică pe care ne-o dorim cu toții.

Laurențiu Cazan

Deputat PNL de Vâlcea                                                                                                              

You May Also Like