Deputatul Daniela Oteşanu: „Un buget chinuit, un buget în care sănătatea și învățământul nu reprezintă priorități”

Deputatul Daniela Oteşanu dă de pământ cu guvernanţii, după ce toate amendamentele sale şi ale colegilor săi au fost respinse. Parlamentarul PSD a solicitat, prin intermediul a 70 de amendamente, fonduri pentru investiţii importante în judeţul Vâlcea. Însă, încercările social-democraţilor au fost sortite eşecului.

„Un buget chinuit, un buget în care sănătatea și învățământul nu reprezintă priorități, un buget care <sancționează> județele în care PSD a câștigat alegerile. De la alianța aflată vremelnic la guvernare niciun amendament, iar cele depuse de PSD respinse toate. Asta da democrație! Un buget în care ni se spune că vor <dudui> investițiile dar, nu se face referire la nimic. Și da, un premier sfidător, fără empatie și fără argumente. Aaaa… avea parcă un argument: Pe Se De!
Parlamentarii PSD de Vâlcea au depus peste 70 de amendamente importante, care aveau ca subiect și multe dintre primăriile liberale. Ce să vezi, tot NIMIC!
Amendamentele pe care le-am prezentat în plen au avut ca temă drumurile județene” – a declarat Daniela Oteşanu, deputat PSD de Vâlcea.

You May Also Like