Deputatul de Vâlcea care l-a „bătut” pe Iohannis la case

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat! Un deputat de Vâlcea îl „bate” pe Iohannis la case. În România s-a făcut mare vâlvă atunci când s-a aflat că președintele țării are șase case, mulți întrebându-se cum a intrat în proprietatea lor. Ei bine, iată că deputatul vâlcean Vasile Cocoș (PSD) s-a luat la întrecere cu Iohannis și l-a și întrecut.

Potrivit jurnaliștilor de la Digi 24, parlamentarul de Vâlcea are nu mai puțin de opt case, ce apar în declarația sa de avere, iar Cocoș dă „vina” pe moșteniri.

Sunt opt case, sunt nişte case de la ţară moştenite care acum mă rog să scap de ele şi nu mai pot scăpa de ele că sunt vechi şi necesită întreţinerea. Ne chinuim cu ele că nu avem ce face cu ele. Casă bună nu am decât apartamentul din Râmnicu Vâlcea şi casa pe care am cumpărat-o acum” – a declarat Vasile Cocoș.

Deputatul de Vâlcea susține, de altfel, că le-a oferit unor tineri posibilitatea de a locui în acele „case vechi”, însă aceștia nu au dorit: „M-am rugat de nişte tineri: Bă, staţi în casa asta a mea, numai să nu fure din curte şi să nu se deterioreze. Au pretenţia să plătesc eu şi impozitul, dacă se poate şi curentul”. 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like