DRAMATIC!!! Deputatul Buican vorbeşte cu morţii

Ce ţi-e şi cu Facebook – ul acesta, te trădează când te aştepţi mai puţin. De exemplu, pe deputatul liberal Cristian Buican l-a trădat tocmai când scria mesaje de la mulţi ani. Pe pagina de Facebook a fostei primăriţe din Brezoi, Elena Corotchi, decedată în urmă cu aproape 3 ani, şeful liberalilor a lăsat ieri, 15 septembrie 2018, un mesaj de la mulţi ani. Ne-am dat dracu`…

Sunt două variante: ori liberalul a văzut că nu se mai înţelege cu viii şi acum vrea să le vorbească morţilor, ori nu ştia că a murit. Ar fi de preferat să fie prima variantă, pentru că ar da senzaţia unei lupte interne ce se dă în mintea deputatului, care nu se mai înţelege cu lumea din jur. În fond, chiar şi marele savant român Bogdan Petriceicu Haşdeu a apelat la şedinţe de spiritism. Atâţia iluştri ai istoriei mondiale s-au dedat la aşa ceva, n-ar fi nimic ruşinos (doar necreştin). Se întâmplă ca marile spirite să nu-şi poată găsi liniştea alături de vremelnicii trecători ai acestei lumi şi să încerce dialoguri cu spiritele plecate dintre noi. Cealaltă variantă este mult mai dură pentru Buican; dacă nu ştia că fosta primăriţă a murit, înseamnă că este total desprins de realităţile politice ale oraşului din nordul judeţului. Or, acest lucru este incalificabil pentru un om care s-a bătut cu pumnul în piept că stăpâneşte politic nordul.

Elena Corotchi a fost primar la Brezoi între 2004 – 2008, din partea PDL. Ulterior, a mai intrat de două ori în Consiliul Local, din partea PDL şi UNPR. Deci, era o foarte cunoscută a zonei pe care Buican ,,a tutelat-o” atâţia ani. Cei doi se cunoşteau bine, au avut zeci sau chiar sute de întâlniri formale şi informale pe teme politico – administrative. Moartea ei notorie în mediul politico – mediatic vâlcean şi s-a produs în urma unui cancer care a evoluat foarte repede.

Cineva s-ar putea exprima simplu şi concis la adresa preşedintelui PNL Vâlcea: dacă vorbeşte cu morţii, atunci morţii să-l voteze la următoarele alegeri!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like