Echipa lui Jianu, oficial în lupta pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Vezi lista pentru Consiliul Local a PMP

Candidații Partidului Mișcarea Populară (PMP) Râmnicu Vâlcea au intrat oficial în lupta pentru primărie și Consiliul Local. Astăzi, 17 august, inginerul Cristi Jianu și echipa sa au depus dosarele la Biroul Electoral. Lista PMP este plină de figuri noi, persoane tinere, dornice de politică și de administrație. Jianu este un nume deja consacrat al administrației locale și județene prin funcția de director pe care a avut-o mai bine de zece ani la Apavil. 

,,Se vorbește în administrația publică locală despre atragerea fondurilor europene. Acest punct este ,,tocat” de dimineața și până seara în toate discursurile electorale. Cât am fost la Apavil am demonstrat că știu foarte bine să lucrez în acest domeniu și, cu votul cetățenilor, o voi dovedin din nou, la primărie. Le mulțumesc tututor celor care mă susțin și îi promit să nu-i dezamăgesc” a declarat Cristi Jianu. 

,,După cum se știe nu am intrat în capcana întinsă de alte partide mai mari, sau mai bine zis care se pretind mai mari. Mergem pe picioarele noastre cu domnul președinte Nicolae Pătru la Consiliul Județean, cu domnul inginer Jianu la primăria capitalei de județ și cu o echipă tânără și profesionistă care să-i susțină. Sunt oameni care au făcut administrație la cel mai înalt nivel în Vâlcea și vor mai face” a declarat Cristina Covaci, secretarul general al PMP Vâlcea. 

Lista PMP pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea: Cristian Jianu, Alina Giurgea, Bogdan Cornoiu, Gabriel Catrinescu, Marian Ilie, Cătălin Bușe, Claudiu Ciobanu, Ion Vlăduț, Anca Manu, Alexandru Tufeanu, Nicolae Pătru, Cristina Covaci, Marius Onofrei, Oana Onofrei, Daniel Florea, George Bălașa, Robert Dumitrana, Mihail Constantinescu.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like