Evenimentul Zilei face băşcălie de Cristian Buican

Publicaţia numărul unu a presei din România, Evenimentul Zilei, l-a ironizat pe preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican. Iată textul:

,,Tot vineri, Mihai Voicu (preşedintele PNL Sector 1 și fost ministru delegat pentru relația cu Parlamentul) a postat pe Facebook un „selfie de anturaj” ce emană un comic irezistibil, având în vedere expresiile întipărite pe chipurile protagoniştilor, de la zâmbetul- şpagat al lui Mihai Voicu, până la pudoarea deputatului Gigel- Sorinel Ştirbu și la falsa solemnitate afişată de Tudor Barbu, care parcă se chinuia să împrumute o privire de justiţiar feroce. „Ne adunarăm la Târgu Jiu la manifestările dedicate centenarului Primului Război Mondial. Dan Vâlceanu, președinte PNL Gorj, Cristian Buican, președinte PNL Vâlcea, Gigel Ştirbu, președinte PNL Olt, Virgil Popescu, președinte PNL Mehedinți, Tudor Barbu, senator PNL Gorj și, puțin stingher, Mihai Voicu, președinte PNL Sector 1”, a scris liberalul. În poză se observă cum până și soldații primeniți la țol festiv sunt gata să izbucnească în râs, din pricina agitatului grup liberal.”

Articolul se numeşte sugestiv ,,Apucături electorale. Liberalii fac lucruri trăsnite” şi trece în revistă cele mai recente şi inepte gesturi pe care le-au făcut cei din conducerea PNL. Poza de faţă, ca orice poză, face, într-adevăr, mai mult decât 1000 de cuvinte. Iar grimasa lui Buican, mai puţin decât 1000 de voturi.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like