Fost DEPUTAT de VÂLCEA, propus ca MINISTRU delegat pentru FONDURI EUROPENE 

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat oficial miercuri, 28 iunie 2017, lista cu miniştri propuşi pentru Guvernul Mihai Tudose. Printre propuneri se numără şi un fost deputat de Vâlcea. Sigur, este vorba despre o persoană „paraşutată” de la centru, aşa cum se obişnuia pe vremuri. Aşadar, fostul deputat de Vâlcea este chiar Rovana Plumb, cea care a fost aleasă în judeţul Vâlcea pe listele Uniunii Naționale PSD+PUR, în urma alegerilor parlamentare din 28 noiembrie 2004. Acesteia i-a încetat mandatul în decembrie 2007, prin demisie.

Propunerea Rovanei Plumb nu este vreo noutate, având în vedere că ea a făcut parte şi din Guvernul Grindeanu, unde a ocupat tot postul de ministru delegat pentru Fonduri Europene. La 14 iunie 2017, ea și-a înaintat însă demisia din funcție, alături de majoritatea membrilor Cabinetului Grindeanu, înclinându-se în faţa mai marelui şef al PSD. Acum, devotamentul faţă de Dragnea îi aduce din nou postul de ministru.

You May Also Like

One thought on “Fost DEPUTAT de VÂLCEA, propus ca MINISTRU delegat pentru FONDURI EUROPENE 

  1. Felicitari primarului de la Voineasa pentru aceasta realizare. Cred ca o unificare cu Ranca peste munte cu o telegondola de 10, 4 km de la telescaunul transalpina ski resort …lacul Galbenu…vf Galbenu…Ranca si cu o partie de 8 km din vf Micaia…Musetoiu…valea Galbenului si 2 partii de 5,5 km din vf Galbenu la lacul Galbenu si vf Galbenu ..Musetoiu …plus legatura cu inca un telescaun de 2,7km cu partiile existente ar aduce zona mii de turisti atat iarna….dar si vara…va rog sa analizati…

Comments are closed.