Fostul ziarist Bogdan Popescu, liderul de facto al PNL Râmnicu Vâlcea

Preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Victor Giosan, îşi poate face bagajele liniştit. După alegerile de la OFL şi TNL din organizaţia municipală, puterea prim – vicepreşedintelui Bogdan Alex Popescu a sporit simţitor. Ambele structuri au fost câştigate de apropiaţi ai săi, de aliaţi politici alături de care va determina şi conduce PNL Râmnicu Vâlcea peste capul lui Giosan. Alegerile de la tineret au fost câştigate de tânărul inginer Bogdan Stănică (alintat de amici Tir), cu 29 de voturi, în faţa lui Dragoş Sitaru (21 de voturi). Candidatul considerat omul preşedintelui Cristian Buican, adică Daniel Câmpeanu, abia a adunat patru voturi. Pentru respectarea adevărului trebuie menţionat că Buican a spus public că lasă competiţia liberă şi ca este echidistant faţă de cei trei candidaţi.
Dar dacă deputatul a fost echidistant, Bogdan Popescu şi aliaţii săi politici au pus mâna şi pe organizaţia de tineret, prin Stănică, după ce, în urmă cu o săptămână, ,,ocupaseră” OFL Râmnicu Vâlcea. Noul preşedinte al femeilor liberale din Râmnic, avocata Irina Argeşanu, face parte din acelaşi grup politic, condus şi dirijat de Bogdan Popescu, contra lui Victor Giosan. Din postura de prim – vicepreşedinte, flancat de şefii de la OFL şi TNL, dar şi puternic susţinut de alţi oameni din birou, fostul ziarist Bogdan Alex Popescu este liderul de facto al organizaţiei. Felicitări!
Din păcate, stilul prea elegant şi neimplicat al lui Victor Giosan şi Grig Crăciunescu nu poate face faţă combinaţiilor şi intrigilor. În scurt timp, cei doi vor deveni piese de decor într-un birou politic în care combativul Bogdan Popescu şi aliaţii săi vor decide acţiunile politice şi listele pentru alegeri.

PS: Încet, dar sigur, se cristalizează profilul viitorul lider al PNL Vâlcea!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

One thought on “Fostul ziarist Bogdan Popescu, liderul de facto al PNL Râmnicu Vâlcea

Comments are closed.