Gutău critică PNL pentru criza politică în care a aruncat România

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, acuză modul în care liberalii s-au comportat după trecerea moțiunii de cenzură. Fără să spună că executivul PSD al Vioricăi Dăncilă a fost cel mai bun, Gutău constată criza politică declanșată în urma căderii guvernului. 

“PNL a reușit să intre perfect în rolul acelui inconștient care își dărâmă acoperișul casei chiar înaintea iernii, după care constată că nu are suficiente țigle ca să facă altul și nici oameni cu care să lucreze. Nu spun că era cel mai bun acoperiș, mă refer la guvernul Dăncilă, dar măcar nu ploua și nu ningea în casă. Acum, după marea reușită a PNL, intrăm în sezonul rece complet descoperiți, în plină criză guvernamentală, cu șanse minime de a avea la timp măcar o schiță de buget pentru anul viitor. Dar a ajuns prim – ministru cine trebuie! Restul, ce mai contează?! Aștia sunt oamenii care țipă și critică în permanență” – a declarat primarul.

De asemenea, edilul – șef al capitalei de județ a vorbit despre lipsa unui proiect de buget și spune că așteaptă bani de la noul guvern pentru bursele elevilor. “Nu îi interesează cum se face guvernul, se aprobă sau nu bugetul. Vreau să vă spun că am prins la rectificare bani pentru bursele elevilor. Vom da burse de 300 de lei pentru cel care a luat 10, de 200 de lei pentru ceilalți premianți. Aștept cu nerăbdare banii pe care trebuie să-i dea guvernul PNL autorităților locale pentru bursele elevilor. Știți ce bine e să fi în opoziție și să dai din gură? Super! ” – a mai spus Gutău.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like