Jianu, ferm pe poziții: “Am fost și rămân candidatul PMP la primăria Râmnicului”

În ciuda tuturor informațiilor false apărute din disperare și din încercarea ratată de a se justifica niște bani, inginerul Cristi Jianu este candidatul PMP la Primăria Râmnicu Vâlcea. Fostul director de la Apavil, mai puțin obișnuit cu politica, dar tehnocrat prin definiție, a ținut lângă el un grup de nehotărâți. Aceștia au ajuns la concluzia că marea pasiune electorală a lor este Virgil Pîrvulescu și, după ce l-au tot înjurat Facebook vreo două luni, acum îl susțin.
Cristian Jianu își păstrează principiile și declară: “Nu doar că nu se pune problema să plec din PMP sau să cedez candidatura, dar vă pot spune că sunt la mijlocul unui drum care, la final, ne va aduce mari satisfacții. Îi rog pe toți simpatizanții PMP și pe toți cei care cred în Cristi Jianu să continue campania ca până acum.”
Mult mai acidă este președinta PMP Râmnicu Vâlcea, Cristina Covaci: “Unora le fuge pământul de sub picioare și se agață cu disperare de tertipuri mizerabile. Dacă numele lui Cristi Jianu va mai fi folosit în asemenea dezinformări, vom acționa în judecată.”

CMF: 21200020; Comandat de: Partidul Mișcarea Populară VâlceaRealizat de SC FIRE OFFICE SRL

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like