Liderul PSD Vâlcea: „Nu voi mai accepta jignirile și insultele din partea unora care nu au făcut nimic pentru acest județ”

La sfârșitul acestei săptămâni, social-democrații vâlceni s-au adunat într-o conferință extraordinară pentru a face o analiză a algerilor europarlamentare, dar mai ales pentru a stabili delegații pentru Congresul PSD. Congres la care vor fi prezenți 79 de delegați din Vâlcea.

Cu această ocazie, președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a ținut un discurs categoric, avertizând că nu va mai accepta atacurile și jignirile din partea adversarilor politici.

„Reconstrucția trebuie să înceapă de jos. Nu trebuie să ne lăsăm intimidați de acest rezultat. Pentru noi aceste alegeri trebuie să reprezinte un pas înainte. Putem depăși această perioadă revenind la agenda oamenilor și la mobilizarea pecare știm să o facem pe hârtie, dar trebuie să o punem și în practică de la nivelul primar al organizațiilor.

​Nu voi face astăzi o analiză complicată a rezultatului de la Vâlcea. Vom face acest lucru împreună la nivelul fiecărei Organizații cu care urmează să mă întâlnesc în perioada următoare.

​Fără 0,04% PSD are 30 % în județul Vâlcea, iar PNL ne-a depășit cu un număr infim de voturi. Să fie acesta rezultatul nostru real? Să fie acesta trend-ul? Eu zic că nu! (…)

​​​Județul Vâlcea are parte și de politicieni toxici, cum sunt cei de la PNL și USR sau de la PMP. Profund toxici, agresivi, reclamagii și plinide ură, însă le transmit public următorul mesaj:

Eu, Constantin Rădulescu, dar și PSD Vâlcea nu vom mai accepta lovituri fără să lovim și noi. Da! Vom lovi și voi lovi cu faptele bune pe care le facem pentru acest județ.

​Nu voi mai accepta la nesfârșit jignirile, nu voi mai accepta la nesfârșit insultele, din partea unora care nu au făcut nimic pentru acest județ, care le-a dat, toată viața lor, serviciu, bani și faimă! Și lor, și neamurilor și acoliților lor. 

​Și, dacă vor continua, vom veni cu dovezi, pentru că această campanie de defăimare publică trebuie să înceteze. Nu vom mai accepta să fim călcați în picioare, pentru că este nedemn, iar colegii mei nu merită așa ceva.

​Suntem și sunt foarte conectat la agenda publică. Reabilităm spitalele, drumurile județene, instituțiile de cultură, investim în protecție socială, în turism, în infrastructură, investim în tineri și facem demersuri pentru ca CET-ul să depășească și să iasă bine din insolvență, iar această perioadă complicate, în care avem probleme în Exploatarea Minieră Berbești, cu acel excavator căzut, să fie depășită. Zilnic ne preocupă acest lucru” – a spus președinele PSD Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like