Lovin, cu o ,,clasă” de tupeu peste Neaţă. 39 de lei chirie pentru biroul parlamentar

La finalul lunii ianuarie a acestui an, criticam virulent faptul că deputatul Eugen Neaţă a primit spaţiu, de la Primăria Râmnicu Vâlcea, pentru o chirie lunară de 72 de lei. Suma pe care am considerat-o modică, la vremea aceea, nu este un ,,record” în domeniu. Se poate şi mai puţin! Deputatul ALDE, Dumitru Lovin, va primi, în sfârşit, un spaţiu din partea municipalităţi, în care să-şi organizeze activitatea de parlamentar. Care activitate, până acum, a cam lipsit, dar asta este altă discuţie. Lovin va plăti, lunar, 39 de lei. Nu îşi mai au sens fraze în care să însăilăm cuvinte ca: ocară, ruşine, incalificabil, pomană, jenant etc. Chiar nu mai are nici un rost. Le amintim doar celor care l-au votat ALDE la parlamentare că bătrânelul nostru este putred de bogat, iar cei nici 40 de lei pe care-i va achita lunar, sunt o sumă pentru care nici nu s-ar apleca dacă i-ar vedea pe stradă. Vârstnicul şi leneşul (a dovedit-o în primele patru luni de mandat) deputat de Vâlcea va ocupa un spaţiu în Punctul Termic 22 Filipin, de lângă Colegiul Naţional ,,Alexandru Lahovari”.
Ar trebui să prezentăm scuze publice deputatul Eugen Neaţă pentru ,,săpuneala” trasă în ianuarie, dacă am compara chiria pe care o va plăti Dumitru Lovin cu chiria pe care o plăteşte el. Totuşi, aceste chirii modice decontate de Parlament, nu au nimic în comun cu bunul simţ atât de clamat în campaniile electorale. Mai ales când vorbim de persoane foarte bogat.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

One thought on “Lovin, cu o ,,clasă” de tupeu peste Neaţă. 39 de lei chirie pentru biroul parlamentar

  1. Spatiul lui Lovin va avea 12 mp, iar chiria va fi de 39 lei/luna.
    Spatiul lui Neata are 28,57, iar chiria este de 72 lei/luna.
    Unde este problema? Spatiul lui Neata este dublu fata de cel al lui Lovin. Nu e normal sa fie dubla si chiria?
    Daca tot ai pornit razboiul cu Lovin, de ce nu publici si banii pe care i-ai incasat de la el in campania electorala ca sa vada si colegii tai din presa. Presupun ca atacurile din ultima perioada se datoreaza exclusiv lipsei unui contract.
    Din pacate, pe zi de trece ma dezamagesti din ce in ce mai mult ca ziarist. Pacat ca te influenteaza prietenul Smeoreanu pt ca altfel tu esti un baiat capabil si destept.

Comments are closed.