Lovin se pregătește să plece din ALDE Vâlcea. I-a atacat pe Chițoiu și Tăriceanu

Deputatul ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, s-a dezlănțuit împotriva secretarului general al partidului, Daniel Chițoiu, dar și împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Într-un text pe Facebook, Lovin ,,l-a mitraliat” pe Chițioiu (și el vâlcean la origini), punând pe seama sa dezastrul partidului. Nici Tăriceanu n-a scăpat de mânia proletară (că doar vine din PCR, PRM și PSD) a lui Lovin. Liderului de la centru i se reproșează că l-a lăsat pe Chițoiu să-și facă mendrele. 

Recenta numire în funcția de președinte interimar pentru filiala vâlceană a ex – ministrului Anton Anton părea că schimbă polii de putere în partid. Anton este un apropiat al lui Dumitru Lovin și surse interne dădeau ca sigură revenirea ,,pe cai mari” a deputatului. Vechea conducere, formată din deputatul de Dolj, Ion Cupă și Iuliana Moise, pierdeau întâietatea în ALDE Vâlcea (mai cu seamă că primul a fost ,,adoptat” de PSD) în favoarea lui Lovin. Urmau, firește, ,,execuțiile” tipice minții răzbunătoare a lui Lovin. Nu o dată a fost auzit spunând că el nu mai depune muncă politică pentru că ,,nu muncește pentru alții.” Dar alții au muncit pentru el în 2016 când a câștigat mandatul de deputat. Odată cu atacul la Chițoiu, personaj extrem de influent în partid, și implicit la Tăriceanu, Lovin pare că dorește să-și încheie socotelile definitiv cu ALDE. 

Redăm textul lui Dumitru Lovin apărut pe contul său de Facebook. 

DEZASTRU! Mulţumim „maestrului” Chiţoiu!

După demisia colegilor Graţiera Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Ion Cupă, Mihai Niţă şi Marian Cucşa, ALDE rămâne fără grup şi în Camera Deputaţilor.

Consider că, pentru acest lucru, ar trebui să-i mulţumim „maestrului” Daniel Chiţoiu, secretarul general al partidului.

Încă nu pot înţelege ce a avut în cap preşedintele Tăriceanu când a lăsat partidul pe mâna acestui om, care va rămâne în istorie ca fiind groparul formaţiunii ALDE. Sunt absolut convins că Daniel Chiţoiu, mai bine zis setea lui de putere şi lăcomia de care a dat şi dă în continuare dovadă, vor fi bolovanul care-l va trage la fund pe Călin Popescu Tăriceanu, îi va submina în continuare autoritatea, credibilitatea şi, totodată va distruge definitiv ALDE care, în scurt timp, va dispărea de pe scena politică a ţării.

În concluzie, ca urmare a „sfaturilor excelente” primite de la „maestru”, preşedintele Călin Popescu Tăriceanu rămâne atât la Camera Deputaților cât și la Senat fără grup în Parlamentul României.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like