Lovitură pentru liberali la Bălcești. Primarul PNL nu a reușit să desființeze Căminul de Bătrâni

Liberalii de la Balcesti, in frunte cu primarul PNL – Constantin Aleca, au primit o lovitura grea de imagine marti, 18 aprilie 2017. Propunerea lor de desfiintare a Caminului de Batrani, orchestrata politic, a picat in Consiliul Local dupa ce alesii PSD au parasit sala, refuzad sa voteze o asemenea actiune aberanta si anti-sociala. Pesediștii au fost total impotriva desfiintarii caminului in aceste conditii, ei sustinand cu tarie ca aceasta unitate trebuie preluata de Consiliul Judetean Valcea si transformata intr-un centru de ingrijiri si asistenta sociala.

Ca atare, reprezentantii PSD sunt dispusi sa duca o lupta la baioneta cu liberalii, pentru a salva locurile de munca si a nu-i arunca pe batrani in strada, iar fara votul lor in CL primarul liberal Aleca nu poate face nimic.

„Nu am ce sa comentez. Eu vreau sa fac. Pentru mine sunt importanti atat beneficiarii, dar si angajatii caminului. Propunerea noastra ramane aceeasi. La Balcesti putem infiinta imediat un centru de ingrijire si asistenta sociala. In felul acesta salvam o situatie greapentru oras. Primaria trebuie sa fie de acord cu predarea cladirii pe perioada existentei centrului de ingrijire” – sustine presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.