Mesaj din nordul Vâlcii pentru Buican: ,,Ai făcut teatru de ‘paradeală’ ”

Nordul județului Vâlcea a fost pentru deputatul Cristian Buican ,,leagănul” ascensiunii politico – financiare. Din punct de vedere politic, în nord a obținut cele mai bune scoruri, în nord a fost ales de două ori uninominal și din nord și-a construit camarila în primii ani de președinție a PNL Vâlcea. Foarte mulți oameni din localitățile de munte ale județului l-au văzut reprezentantul lor, omul lor de încredere în administrație și Parlament, persoana despre care puteau spune ,,e de-al nostru”. Chiar și mediatic a avut susținerea ziarului din nord, Cozia – Info, tot pentru a proteja interesele legitime ale acestei zone de județ. Tocmai în nord a început Buican să ,,paradească” politic oameni, deschizând fronturi de luptă cu foștii aliați. Cozia – Info i-a semnlat într-un articol apărut recent că este în conflict cu grupul de la Călimănești al primarului Florinel Constantinescu, dar și cu fostul edil de la Berislăvești, influentul Ion Bușagă. Când în nord te simți acasă, iar cei de acasă se revoltă într-o asemenea manieră, finalul e aproape. Redăm în întregime articolul apărut în Cozia Info, menționând că titlul de mai sus ne aparține: 

Comunicatcalomnios” al liberalului Cristian Buican despre Primăria Berislăvești

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican continuă activitatea penibilă în care s-a afundat de o vreme în politica locală vâlceană. Dupărăzboaiele” multiple de la Rm.Vâlcea, în zona de nord are deja declarate două lupte deschise cu Grupul de la Călimănești și edilul de la Berislăvești, Ion Bușagă. Se ceartă cu toată lumea și cu organizații interne PNL și cu lideri din opoziție! Pentru comuna Berislăvești miza este simplă, vrea cu tot dinadinsul să-și impună oamenii din partid în detrimentul primarului Ion Bușagă. Dar nu prea reușește! Iar lucrul acesta a transformat comuna cu cele șapte sate și peste 2500 de oameni, într-un adevărat teatru de … ”paradeală”. Au fost ani întregi în care Cristian Buican șilocotenențiilui au încercat blocheze proiectele comunei, au făcut contestații, au trimis fluturași la oamenii locului, au făcut scandal… le-au făcut pe toateUnii dintre liberali au ajutat la construirea dosarelor lui Neluș Bușagă.

Dar cu toate astea tot nu reușește să-și vadă oamenii lui înfruptați în cașcavalul construit de unul dintre cei mai buni primari al nordului timp de peste 15 ani! Și dacă nu acum, când? Casieria Berislăveștiului este încărcată de proiecte de infrastructură (drumuri, podețe, grădinițe, reabilitări, balastări). Iar această fantomă a lui Neluș îi stă pe ficați lui Buican, Tărășenie, Puiu a ‘lu Pasăre care le curg balele dupăbiroul oval” de la Berislăvești.

Gospodarul de la Perișanitot rulează partitura veche și ruginită, pe portativ #rezist, pusă în scenă de ani de zile împotriva tuturor nucleelor pe care nu a reușit le spargă.

În urmă cu două zile, într-un comunicat de presă, „gospodarul din Perișania adus alte acuzații la adresa fostului primar Ion Bușagă:

ilegalități în comună care sunt de natură prejudicieze comunitatea locală de infrastructura atât de necesară dezvoltării;
oameni din primărie care îi transmit informații, sub protecția anonimatului, de fiecare dată când este nevoie, documente interne ale administrației publice locale sunt transportate la fostul primar acasă;
Primăria Berislăvești este condusă în continuare de către Ion Bușagă, prin interpuși, direcționând contractele unor firme apropiate;
Ce trebuie făcut?

Cristian Buican, atâta timp cât mai este la putere PPE în Europa, ar trebui în numele statului de drept deschidă dosar penal la toți cetățenii din comuna Berislăvești pentru refuzul de intrare în legalitate. Acești cetățeni îl votează primar pe Ion Bușagă numai din primul tur (ultimele alegeri locale 83%)! (DăescuChirea Narcis)

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like