Mihai Fifor, atac la Klaus Iohannis: Cinismul nu tine loc de CSAT

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis după declaraţiile de la Palatul Cotroceni, afirmând că cinismul nu ţine loc de şedinţă CSAT, dar şi că şeful statului nu a înţeles nimic din durerea acestor zile.

„Klaus Iohannis a ratat în această seară un bun moment să arate că este OM și că este președintele tuturor românilor! Abordarea ipocrită, politizarea suferinței fără margini a unor părinți distruși deja și neasumarea demiterii de îndată a directorului STS arată că președintele Iohannis este încă prizonierul intereselor sale electorale. Cinismul de a te urca politic pe durerea oamenilor și aroganța de a te considera deja viitorul președinte care va numi o nouă majoritate demonstrează că nu a înțeles nimic din gravitatea și din durerea acestor zile.

Ne pare rău că și-a întrerupt concediul doar pentru a puncta electoral, după 3 zile fără vreo reacție, neînțelegând că trebuia să ia măsuri imediate și drastice pentru eșecul și neasumarea responsabilității de către directorul STS!”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

„Cinismul nu ține locul unei ședințe CSAT pe care trebuia să o convoace urgent, iar dorința sa de a puncta electoral nu aduce nicio alinare acolo unde un minim respect pentru durere ar fi trebuit să existe, acolo unde trebuia să vedem o minimă responsabilitate pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Din păcate, Klaus Iohannis a arătat în această seară cât “ghinion” avem cu un președinte care nici după 5 ani la Cotroceni nu poate să simtă pulsul acestei țări”, a concluzionat secretarul general PSD.

You May Also Like