Mihăilescu intră în lupta pentru Senat. PSD Vâlcea, dator să-și susțină profesioniștii

Gheorghe Mihăilescu și-a depus candidatura pentru funcția de senator din partea PSD Vâlcea. Într-o scrisoare de intenție depusă la secretariatul partidului, fostul șef al Romsilva a amintit câte ceva despre studiile și vasta sa experiență în domeniul în care lucrează. PSD și-a reconfirmat în urmă cu două săptămâni statutul de cel mai mare partid al județului. Lista pentru alegerile parlamentare a social – democraților este o problemă spinoasă, având în vedere că aceștia vor ocupa cele mai multe mandate arondate județului nostru. Cine ne va reprezenta în Parlament în viitorii patru ani? Testul maturității pentru liderii locali ai PSD se va da la alcătuirea acestei liste. O listă compusă de personalități, din oameni valoroși în activitățile lor (altele decât politica) ar face cinste PSD și, în definitiv, județului. 

Gheorghe Mihăilescu este un profesionist! De acest lucru nu se pot îndoi nici măcar adversarii politici, care oricât l-ar hărțui cu plângeri și controale, nu îl acuză niciodată de incompetență. Totuși, forurile interne ale partidului vor decide ordinea pe listă. Cel puțin, așa asigură conducerea partidului care declară că nu va interveni în acest ,,meci” intern. Redăm scrisoarea lui Mihăilescu adresată colegilor săi din PSD. 


Domnului Constantin RĂDULESCU, Presedintele Organizatiei Judetene Valcea  a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT

COMITETULUI EXECUTIV AL Organizatiei Judetene Valcea  a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT

Subsemnatul, Gheorghe MIHĂILESCU cu domiciliul in Rm Valcea, str Cella Delavrancea, nr.5E, judetul Valcea, membru al Partidului Social Democrat din anul 2003, cu respect vă adresez aceasta scrisoare de intentie cu privire la candidatura la functia de senator pentru Senatul Romaniei la alegerile parlamentare din luna decembrie 2020. Am absolvit Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov in anul 1990. In prezent sunt Doctorand la Scoala Doctorală Interdisciplinară din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov.Am lucrat in administratia silvică timp de 23 de ani, indeplinind toate responsabilitătile de executie si de conducere de la functia de inginer pînă la cea de Director General al Regiei Nationale a Padurilor-Romsilva (administratorul padurilor proprietate publică ale Statului Roman). Am lucrat in mediul privat timp de 7 ani, indeplind toate responsabilitatile de la nivelul de inginer, manager de proiect pana la cea de Director General adjunct intr-o Societate Comercială pe actiunii, unde am proiectat,executat si implementat  proiecte publice si private in domeniul constuctiilor de drumuri, poduri, cai ferate, retele de apa si canal, infrastructura de mediu, transport si turism. Am activat in administratia publică, indeplinind urmatoarele responsabilitati:

• Consilier Local din partea Partidului Social Democrat la Consiliul Local al municipiului Rm Valcea in perioada 2012-2016.

• Consilier Judetean din partea Partidului Social Democrat la Consiliul Judetean Valcea in perioada 2016-2018

• In perioada 2018-2020 am indeplinit mandatul de Director General al Regiei Nationale a Padurilor-Romsilva. Sunt o persoană dinamică, hotărată, responsabilă,cu bune aptitudini de comunicare si doresc să sustin activitatea foarte bună a echipei Partidului Social Democrat din judetul Valcea in Parlamentul Romaniei perioada 2020 -2024. Cu speranța ca experiența mea profesionala si politică, aptitudinile si C.V.-ul mă recomanda pentru a obtine sprijinul dvs pentru un loc de Senator din partea Organizatiei Judetene Valcea  a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT in Parlamentul Romanie,vă asigur de toată consideratia mea.

Vă multumesc . 
Gheorghe MIHĂILESCU Rm VALCEA,13.10.2020

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like