Ministrul PNL al Fondurilor Europene i-a lăudat pe Rădulescu şi Gutău de faţă cu liberalii vâlceni

La sfârşitul acestei săptămâni, Instituţia Prefectului Vâlcea, o instituţie ce se vrea apolitică, a fost transformată în sediu de partid pentru liberalii vâlceni. Mai marii lideri al PNL Vâlcea s-au îngrămădit să dea bine în poze alături de doi miniştri ai Guvernului Orban ce au venit într-o vizită în judeţul nostru. Ce să mai, campanie electorală pe faţă! Inclusiv candidatul peneliştilor la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a fost prezent la Prefectură şi, deşi nu avea nicio calitate oficială, el a participat la şedinţele de lucru, precum şi la şedinţele foto.

Campania deşănţată a liberalilor a fost totuşi umbrită de un mic episod din cadrul conferinţei de presă, atunci când ministrul Fondurilor Europene, Marcel-Ioan Boloș, a lăudat administraţia publică locală din Vâlcea, condusă la judeţ de pesedistul Constantin Rădulescu şi la municipiu de ecologistul Mircia Gutău, pentru numărul mare de contracte cu finanţare europeană încheiate la nivelul judeţului Vâlcea. În mod cert, liberalilor vâlceni nu le-a picat deloc bine afirmaţia ministrului, însă măştile le-au acoperit grimasele.

„Sunteţi judeţul care are 147 de contracte de finanţare (cu fonduri europene – n.r.) încheiate, cu o valoare de 1,5 miliarde de lei, aproximativ 330 de milioane de euro. Ceea ce spune mult despre implicarea pe care autorităţile publice locale (Consiliul Judeţean Vâlcea şi Primăria Râmnicului având cele mai multe proiecte cu finanţare europeană – n.r.) o au pentru ceea ce înseamnă accesarea de fonduri europene” – a spus ministrul Fondurilor Europene la Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like