Mircia Gutău către contracandidatul său: „Îţi recomand să înfiinţezi un partid căruia ai putea să îi pui numele G.P.T.A. (gunoi, pavele, tiruri, audit)”

Şicanat în continuu pe site-urile de socializare de cel ce se anunţă contracandidatul său, primarul Mircia Gutău a decis să-i răspundă pentru ultimă dată lui Virgil Pîrvulescu. A făcut-o elegant şi i-a arătat că, deşi pozează într-un personaj de o moralitate ireproşabilă, totuşi are şi câteva „bube” care ar putea ieşi la iveală. Iată răspunsul primarului Mircia Gutău:

Stimate ”candidat al nimănui”,

Ai greşit adresa când ai crezut că voi intra în polemică cu tine. Prin venele tale curge venin şi acest lucru îl ştiu toţi cei care te cunosc, motiv pentru care mie, personal, îmi inspiri doar milă şi sincer te compătimesc.

Referitor la “frica” pe care afirmi că o am, ţin să te anunţ că m-ai făcut să râd văzând cât de penibil şi ridicol eşti, însă nu pot decât să-ţi urez succes ţie şi celor care te sprijină în speranţa că veţi ajunge să administraţi oraşul… Apropos, mai ţii minte propunerea pe care mi-ai făcut-o? Ia aminte, Mircia Gutau nu va intra niciodată într-o formaţiune care să aibă că scop îmbogăţirea proprie şi să controleze tot ce mişcă!

După ce vei termina de lins clanţele uşilor de la partidele mari din Bucureşti (experienţă ai, pentru că aşa ai ajuns secretar de stat – pupând uşile PSD-ului la Bucureşti), te sfătuiesc să cauţi un partid care să te accepte să candidezi, în caz contrar îţi recomand să înfiinţezi tu un partid căruia ai putea să îi pui numele G.P.T.A. (gunoi, pavele, tiruri, audit), la care poţi adăuga şi litera M (mediocru) –gândindu-mă la “specialistul din tine” care a obţinut nota 5,5 la examenul pentru Garda Financiară! Halal specialist!

În fine, din iunie 2020 când voi redeveni pentru a patra oară primarul acestui municipiu, îţi voi accepta obiceiul de a veni cu flori la biroul meu cu ocazia diferitelor evenimente.

Mircia Gutau,
Primar

P.S. Din acest moment, schimbul de replici dintre noi pe reţele de socializare ia sfârşit, întrucât proiectele pe care le am de realizat pentru oraşul NOSTRU sunt primordiale şi nu îmi voi mai pierde timpul intrând în polemică cu tine, doar din dorinţa ta de a face campanie electorală pe facebook, de a promova teoria conspiraţiei şi de a te folosi de numele meu, pentru a-ţi creşte notorietatea!

You May Also Like