Mircia Gutău, după alegeri: „Începe un nou capitol din viaţa Râmnicului, un capitol în care îi invit pe toţi să scrie câte o pagină de fapte memorabile”

Comunicat

Alegerile de ieri au pus punct unei perioade zbuciumate de precampanie şi campanie electorală întinsă, din cauza pandemiei de coronavirus, pe aproape un an. O perioadă marcată, din păcate, de atacuri furibunde la persoană, de derapaje, de acţiuni la limita legii şi chiar dincolo de aceasta, de intoxicări şi manipulări dintre cele mai grosolane.

Dar acum s-a terminat! Locuitorii Râmnicului au ştiut să aleagă, din amestecul de informaţii reale şi fake-news cu care au fost asaltaţi, lucrurile bune, adevărate şi folositoare. Şi au votat continuitatea, au votat pentru un Râmnic care să se dezvolte armonios mai departe, au votat pentru un oraş puternic în care să se simtă bine şi în siguranţă şi de care să fie mândri.

Le mulţumesc, în primul rând, tuturor celor care mi-au acordat, pentru încă un mandat, încrederea lor. Îi asigur că nu îi voi dezamăgi, că voi rămâne acelaşi om al faptelor, dedicat oraşului acesta minunat şi bunăstării locuitorilor săi.

Le mulţumesc şi tuturor celor care au mers la vot, indiferent de opţiunea lor, pentru că au ales să se implice, democratic şi responsabil, în viaţa comunităţii. Şi le garantez că Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea va fi, şi de aici înainte, Primăria tuturor, indiferent de coloraturi sau simpatii politice.

Mulţumesc, de asemenea, oamenilor din administraţia municipală, celor care au muncit în ultimii patru ani pentru fiecare din foarte multele succese de care ne-am bucurat cu toţii.

Nu în ultimul rând, doresc să mulţumesc echipei mele de campanie, colegilor din Partidul Ecologist Român care au lucrat zi de zi, în acest ultime luni, pentru a le arăta locuitorilor oraşului lucrurile frumoase care au fost făcute pentru ei şi planurile noastre de viitor.

De astăzi, începe un nou capitol din viaţa Râmnicului, un capitol în care îi invit pe toţi să scrie câte o pagină de fapte memorabile. Pentru că numai împreună putem alcătui mai departe istoria acestui loc minunat, în care suntem binecuvântaţi să trăim!

Mircia Gutău,

Primar

You May Also Like