Misiune imposibilă pentru avocatul Cazan. A fost trimis de partid într-un fief roșu

Avocatul liberal Laurențiu Cazan (locul 2 pe lista PNL Vâlcea la Camera Deputaților) a fost trimis de conducerea filialei să revitalizeze organizația de la Băile Olănești. Într-un fief roșu Cazan nu are o misiune ușoară. Cu toate acestea, colegii săi liberali au mizat pe faptul că este un om al locului și cunoaște foarte bine zona. Meticulozitatea muncii de partid și a construirii nu are cum să aducă roade din prima, mai ales că misiunea este deosebit de grea. Cu toate acestea, dacă va stărui, Cazan va revigora liberalismul din celebra stațiune vâlceană. Mesajul candidatului la funcția de deputat pentru Băile Olănești în special și pentru Vâlcea în general este următorul: 

,,Începutul de campanie mă prinde acasă, la Băile Olănești. 

Am fost #Acasă pentru a reaminti cetățenilor că schimbarea începe de la fiecare dintre noi, dar pentru asta trebuie să #IesimLaVot 

Oamenii au fost deschiși, m-au întâmpinat cu bucurie și din discuțiile cu dumnealor am înțeles că își doresc o schimbare și de aceea i-am asigurat de tot sprijinul meu pentru a #dezolva orașul nostru iubit! 

Este important ca fiecare locuitor al județului să iasă la vot.”

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like