Nicuşor Dan îşi caută ,,adepţi” la Vâlcea

Surse bine informate susţin că Nicuşor Dan poartă discuţii cu mai multe persoane din politica vâlceană, pentru formarea filialei Uniunii Salvaţi România (USR) – extinderea naţională a proiectului Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB). Primul ,,luat în vizor” este reprezentantul Partidului Social Românesc (PSRO) Drăgăşani, Marian Florea. Acesta a obţinut un rezultat foarte bun la alegerile din 5 iunie, formaţiunea condusă de el clasându-se a doua, după PSD, dar devansând PNL. Marian Florea are experienţă în administraţie publică, după un mandat de administrator public la Primăria Prundeni.

Un alt nume vehiculat pentru lista lui Nicuşor Dan este Bogdan Pistol. Totuşi, acesta pare să nu intre în criteriile celor de la USB, care vor să atragă oameni noi sau politicieni fără un trecut ,,prodigios”. Or, Bogdan Pistol, deşi tânăr, este un obişnuit al politicii locale.

De asemenea, surprinzătoarea demisie din funcţiile administrative şi politice ale penelistului Bogdan Popescu, l-au introdus în zvonistica plecării la USB. Totuşi, Popescu dezminte tranşant vreo plecare la alt partid, susţinând că a părăsit doar funcţia de la ATOP, Servcet şi CJ. Chiar dacă nimeni nu i-a văzut, până acum, demisiile scrise, Bogdan Popescu dă ca sigură plecarea sa din administraţia publică judeţeană. Fostul manager de campanie al PNL Vâlcea are credibilitatea demisiilor ştirbită de când a mai ameninţat cu demisia cu două luni înainte de alegeri. Atunci, după ce a ameninţat că pleacă, a fost numit manager de campanie şi, implicit, a obţinut clasarea pe o poziţie eligibila pe lista PNL.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like