NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: PSD, victorie zdrobitoare la VÂLCEA. Vezi rezultatele!

Cele mai importante partide din Valcea fac in aceasta seara numaratoarea paralela, urmand ca, in cateva ore, sa afle cu exactitate ce procente au luat la alegerile parlamentare. Pana acum au fost numarate voturile in mai multe localitati valcene, iar victoria PSD-ului se contureaza tot mai mult la Valcea. Asta in conditiile in care social-democratii au castigat la scoruri zdrobitoare in mai multe localitati considerate liberale,  localitati care sunt conduse de primari PNL. Acestea sunt: Popesti, Zatreni, Diculesti, Lalosu, Susani, Francesti, Gradistea, Caineni, Pietrari, Dragoesti, Tetoiu, Bujoreni, Milcoiu si Calimanesti.

De asemenea, trebuie sa precizam ca si in municipiul Ramnicu Valcea pesedistii conduc detasat. Ba mai mult, sunt sectii in care social-democratii le-au dat umilinta vietii lor liberalilor. Un exemplu este Sectia 68 din Ramnic , acolo unde PSD are 260 de voturi, in timp ce PNL doar 37. Un altul este Sectia nr. 7,  acolo unde PSD a strans 215 voturi, iar PNL doar 50. Iar exemplele pot continua.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

4 thoughts on “NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: PSD, victorie zdrobitoare la VÂLCEA. Vezi rezultatele!

  1. Probabil tre’ sa mergi la doctor…ori nu vezi bine, ori suferi si tu de sindromul „toți sunt prosti, numai eu sunt destept”!!!! Oricum, faci umbra pământului degeaba…chiar daca e pe bani….stii tu ce zic…
    Daca nu am avut dreptate pana aici, atunci sigur esti un papleaca fara iq…Te va ajuta goagalu’ sa te prinzi…as usual..;)

Comments are closed.