Oteșanu: ,,Dragă Cîțu, guvernezi și tu ceva?!”

/

Dezastrul creșterii prețului gazelor și energiei electrice se resimte din plin. Facturile mult mărite sunt principala cauză a scăderii în sondaje a PNL, dar și a traiului de zi cu zi al românilor. Din opoziție, PSD Vâlcea reacționează prin vocea deputatei Daniela Oteșanu. Aceasta i-a transmis un mesaj ironic și caustic premierului Florin Cîțu. Iată-l:

,,DESPRE CUM AR FI NORMAL SĂ SE ÎNTÂMPLE: PLAFONAREA PREȚURILOR LA GAZE ȘI ENERGIE ȘI TESTAREA GRATUITĂ PENTRU COPII ȘI CADRELE DIDACTICE
Legea consumatorului vulnerabil a trecut chinuit și de Camera Deputaților dar rezolvă problemele oamenilor într-o foarte rob măsură. Soluția rămâne plafonarea prețurilor la gaze și energie. A ieșit la comunicare, aferat și fără justificări premierul Cîțu și ne-a spus că în Uniunea Europeană prețurile la energie nu pot fi plafonate. GHINION pentru cel care se dorește președintele PNL. Spania, membră a UE, tocmai a anunțat public faptul că ia măsuri de reducere a facturilor la utilități prin plafonarea prețurilor.Dar Cîțu este roblem de luni de zile doar de lupta internă pentru preluarea președinției PNL, în rest nimic nu contează, nici măcar românii.
O altă roblem care ține agenda zilei este faptul că a început anul școlar cu aceleași incertitudini. Guvernanții(ăștia câți mai sunt), presează în continuare pe vaccinare iar testările periodice, absolut normale pentru această perioadă, li se par neinteresante. Ar fi și întrebări pertinente în acest context: ce se întâmplă cu copiii sub 12 ani, care nu pot fi vaccinați, adică cei din clasele I-V? Cu robl faceți, pentru robl soluții aveți? Ce faceți cu copiii din mediul rural?
PSD spune aceste lucruri de luni de zile, PSD a atras atenția asupra acestor roblem cu care ne confruntăm. Noi ăștia de la “ciuma roșie” am cerut explicații și soluții. Răspunsul PNL și USR: nu ne interesează, avem alegeri interne, vedem și guvernăm după. Poate nu ați aflat încă dar țara trebuie guvernată în fiecare moment.
Așa că, dragă Cîțule, guvernezi și tu ceva?”

loading...

You May Also Like