Partidul lui Dragnea trece la organizare și la Vâlcea

Fostul senator din partea PPDD, Florin Butnaru, se ocupă de organizarea partidului Alianța pentru Patrie (APP). Pe site – ul oficial al acestei noi structuri politice, în dreptul județului Vâlcea, apare numele lui Butnaru și al altor doi colaboratori politici de-ai săi. Fiind oficial, se poate spune că partidul în spatele căruia stă neoficial Liviu Dragnea a început să se organizeze și la Vâlcea. Florin Butnaru este inginer de transporturi și lucrează la ARR. De-a lungul anilor, s-a mai ocupat de organizarea PPDD și Pro România în județul Vâlcea.

,,Doritorii sunt invitați să-și depună adeziuni și olograf (scrise de mână) la sediul partidului din Râmnicu Vâlcea, din strada Mihai Eminescu nr. 14 (Lenin Sud). M-am asociat la acest proiect politic pentru că eu cred în linia suveraniste. O să fiu acuzat de traseism, probabil, pentru că am fost inițial la PPDD și apoi la PSD. Eu am urmat doar linia suveraniste și conservatoare a acelor partide. Când PPDD a intrat în disoluție m-am dus la PSD pentru Dragnea. Acum, îl voi urma în noul partid chiar dacă el nu este înscris, ci doar ne ajută fără să aibă vreo funcție” a declarat Butnaru. 

Conform unor informații venite pe surse, pe platforma online de înscriere în APP s-au înscris în cinci zile aproximativ 2700 de vâlceni. Codrin Ștefănescu susține că mai bine de o sută de mii de români ar fi depus adeziuni online la APP.

You May Also Like