Pîrvulescu, un nabab ce se vrea primar criticând bogăția altora

Candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a mizat pe un mesaj – culmea – preponderent de stânga în această campanie. În afară de atragerea investitorilor, punct vehiculat oarecum corect, Pîrvulescu a marșat pe mesaje populiste, aproape de extremă stângă. El și echipa sa de campanie s-au referit obsesiv la averea familie primarului Mircia Gutău. De dimineața și până seara, comunicatele, paginile și conturile de Facebook erau pline de poze și date despre mașinile, casele, conturile, afacerile, hainele, familiei primarului. Sigur că acest mesaj poate prinde la clasele sociale defavorizate, mai ales atunci când este transmis de un om simplu sau care are un trai decent. Când mesajul vine de la un nabab de talie lui Virgil Pîrvulescu își pierde din consistență.

O simplă lecturare a veniturilor OFICIALE ale familiei Pîrvulescu i-ar face și pe cei mai fanatici fani ai săi să cugete mai mult atunci când îl înjură pe Gutău pentru cât de bogat este. Conform declarației de avere din 2020, candidatul PNL are, cotă parte cu soția, nu mai puțin de opt terenuri în Râmnicu Vâlcea și Gușoieni. Se mai adaugă o vilă pe lângă grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea și un spațiu comercial. Veniturile familiei ajung la – ATENȚIE – la 707.386 lei anual. Aceasta înseamnă lunar aproximativ 59.000 lei. Deci, când îți intră lunar în casă aproximativ 600 de milioane de lei vechi, mai poți acuza pe cineva că este bogat? Dacă da, atunci ești un fanfaron și un farseor. În declarația de avere nu apare niciun împrumut. Păi, normal, la atât cash intrat în fiecare lună…

Într-un articol trecut am demonstrat cum un administrator de firme a fost ,,cocoșat” cu plângeri penale făcute de soț, apoi a ajuns să plătească soției 1500 de euro lunar. Dar câtă vreme justiție încă nu și-a spus cuvântul, averea e dobândită în mod cinstit. Nu e o rușine să fii bogat. Dar câtă vreme faci o vină din bogăția altora și o mai și folosești în campanie, mizând pe frustrarea celor ce n-au, te descalifici.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like