PMP Vâlcea are un preşedinte nou. El este un controversat om de afaceri din Argeş

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP) a luat decizia de a schimba nu mai puţin de 19 preşedinţi de organizaţii judeţene din ţată. Ei bine, printre organizaţiile vizate s-a numărat şi PMP Vâlcea, unde fostul deputat Mazilu Constantin a fost schimbat din funcţie, locul său fiind luat de un anume Cătălin Bulf, care a fost numit interimar până la organizarea unor alegeri interne.

Noul preşedinte interimar al Mişcării Populare Vâlcea, Cătălin Bulf, este piteştean şi este preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Argeş, el fiind un personaj destul de controversat în judeţul său, care a fost des criticat de presa locală. Conform jurnaliştilor din Argeş, numele lui Bulf a apărut de-a lungul timpului în mai multe dosare penale scandaloase anchetate de or­ganele abilitate ale statului. Cel mai răsunător este cel din 2006, când a fost acuzat că a fă­cut comerţ ilicit cu petrol irakian, deşi ONU impusese un embar­go regimului condus de Saddam Hussein (puteţi citi AICI totul despre afacerilor noului preşedinte interimar al PMP Vâlcea).

Despre Cătălin Bulf mai putem spune că el a candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2016 pentru un post de deputat, alegându-se cu un eşec răsunător. Acum, la Vâlcea, el are menirea de a scoate organizaţia judeţeană a PMP din conul de umbră în care se află încă de la început şi de a organiza alegerile interne. Problema este că PMP la Vâlcea este un partid atât de slab cotat şi cu membri care nu au suficientă valoare politică pentru a se bate cu pesediştii sau liberalii, încât cu greu se mai poate face ceva în aceste condiţii. Iar când la această organizaţie decizi să trimiţi un personaj controversat din alt judeţ, care nici măcar nu a fost capabil să câştige o luptă electorală, atunci totul pare fără speranţă la PMP Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like