PNL lasă Vâlcea descoperită în problema gunoaielor

Sub amenințarea tăierii unor fonduri care au venit zilele acestea de la guvern, conducerea liberală și-a amenințat primarii punându-i să nu participe la Adunarea Generală (AG) ADI Salubrizare. În două săptămâni au fost organizate patru asemenea ședințe. Boicotate, toate. Redăm un text din Ziarul de Vâlcea care explică în detaliu situația.

„După 30 de ani de aşteptări, liberalii blochează rezolvarea problemei colectării deșeurilor din județul Vâlcea.
De 4 ori a fost convocată Adunarea Generală a ADI Salubrizare necesară demarării procedurii de licitație pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor din judeţ!
La niciuna din cele patru convocări nu au venit toti primarii, nefiind îndeplinit cvorumul cerut de lege, de 100%, deși documentația de licitație a fost aprobată de Consiliul Județean și de toate cele 89 de consilii locale.
Cine are interes ca județul să fie acoperit de gunoaie?
De ce aleșii liberali nu au participat la ședințele ADI Salubrizare deși în consiliile lor locale a fost aprobată documentația?
Duși la disperare de comportamentul colegilor liberali, mulți primari nu au mai participat la ultima ședință a ADI Salubrizare, după ce în prealabil au participat săptămânal la toate celelalte 3 şedinţe.”

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like