PNL Râmnicu Vâlcea caută țapi ispășitori. Doritorilor, recompensă pe Facebook

De trei zile, imensul aparat de propagandă și de tocat bani în gol pe care Virgil Pîrvulescu îl are pe Facebook atacă USRPLUS. Pe scurt, ideea centrală este că președintele Andrei Gheorghiu e un nenorocit care nu vrea să facă alianță cu PNL. Și mai nenorocit e ziaristul Liviu Popescu (Râmnicu Vâlcea Week și membru USR-PLUS) pentru că el l-ar sfătui pe Gheorghiu să nu accepte mâna întinsă de liberali. Paginile fantomă, site-urile susținătoare, conturile fake, dar și activiștii nervoși s-au năpustit pe cei doi.
Manevra nu are legătură cu adunarea scorurilor electorale. Alegerile vor dovedi că Mircia Gutău plus PSD dădeau oricum mai mult decât PNL – USRPLUS. Și asta nu neapărat din cauza USR care, conform spuselor lui Cristian Buican, ar avea 5%. Păi pentru 5% de ce atâtea zbateri? De ce atâtea negocieri eșuate, încercări nereușite de momeală cu funcții publice, apartamente etc? Singura invariabilă a acestor alegeri este că în 2020 Pîrvulescu nu-l poate bate pe Gutău. Vom vedea ce va fi peste patru ani.
Atunci, de ce această năpustire bruscă pe Gheorghiu și Popescu? Pentru că aparatul de propagandă a lui Pîrvulescu știe că alegerile sunt pierdute și acționează în perspectivă. Cei din USRPLUS trebuie făcuți vinovați de eșec, iar Pîrvulescu va încerca această justificare pentru a accede și la alte funcții publice, cu argumentul fals că dacă ar fi fost candidatul dreptei unite ar fi câștigat.
La Râmnicu Vâlcea alegerile sunt tranșate. Cristian Buican va da vina pe Claudia Banu și pe Virgil Pîrvulescu, iar cel din urmă va pasa vina către USRPLUS și, eventual, alte persoane.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like