PNL Râmnicu Vâlcea se folosește de imaginea unor elevi – minune. Trădător și complice: directorul Pană.

Echipa de campanie a candidatului PNL Râmnicu Vâlcea la Primăria Râmnicu Vâlcea pregătește un eveniment pentru 1 iunie organizat sub o mască inteligent construită. Totuși, surse jurnalistice, trădările liberalilor și niște postări de Facebook au devoalat planul prin care se dorea legarea imaginii lui Virgil Pîrvulescu de grupa de robotică a Colegiului Național ,,Mircea cel Bătrăn” – una dintre minunile învățământului vâlcean. Grupa de robotică, așa cum mai este cunoscută, este unul dintre punctele cele mai tari cu care se poate lăuda învățământul din Vâlcea. ,,Rechinii” electorali din jurul lui Pîrvulescu au simțit miros de sânge proaspăt și au dat lovitura. Prin complicitatea directorului de la ,,Mircea cel Bătrân”, Cătălin Pană (culmea, activist și consilier municipal PER!), grupa de robotică va fi dusă în Parcul Industrial Sud, în și pe lângă clădirea afaceristei Maria Preda. Adică exact în locul de unde Virgil Pîrvulescu și-a început campania electorală încă dinainte să intre în PNL. Scopul afișat al întâlnirii este promovarea și încurajarea copiilor care vor să acceadă în domeniul roboticii. Finalul postării este apoteotic. Elevii minori mulțumesc lui Virgil Pîrvulescu ,,fără de care acest eveniment nu ar fi putut fi organizat”.

Oare părinții acestor minuni de copii și-au dat acceptul scris ca ei să participe la un eveniment de partid? Doar așa este legal! Punerea în scenă este complet devoalată de surse din cadrul PNL. Pe 1 iunie, de dimineață, echipele de campanie din Ostroveni de care se ocupă Romeo Rădulescu, Gino Crețan și Gabi Catrinescu vor face un tur electoral și vor împărți dulciuri și baloane. Traseul începe de la Blocul C9 unde Catrinescu a pus la dispoziția partidului garsoniera proprietate personală, care acum deservește ca sediu de campanie pentru Ostroveni. Activiștii liberali se vor plimba prin Ostroveni, iar punctul final al turului va fi exact Parcul Industrial Sud, la întâlnirea cu grupa de robotică de la ,,Mircea cel Bătrân”. Candidatul PNL Râmnicu Vâlcea a promovat evenimentul pe pagina sa de Facebook. Mai clar nici că se putea!

Că directorul Cătălin Pană și-a dat foc viitorului politic, e evident. Că e murdar de trădare din cap până în picioare este la fel de evident, fără PER și Mircia Gutău vedea Consiliul Municipal din poze. Dar de ce a trebuit să sacrifice imaginea extraordinară a grupei de robotică într-un eveniment electoral? Cumva ca să negocieze cu noua conducere liberală a ISJ Vâlcea rămânerea pe funcția de director și din vară?!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like