PNL Vâlcea, contraatac la USR și AUR, prin senatoarea Banu 

La cea mai recentă conferință de presă organizată de Partidul Național Liberal (PNL) Vâlcea, senatoarea Claudia Banu ,,a mitraliat” USR și AUR. Cele două partide au atacat în ultima perioadă PNL, iar senatoarea a simțit nevoia să pună la punct câteva lucruri. Banu a răspuns frontal USR, partid fost partener de guvernare cu liberalii, dar nu a uitat și de AUR, formațiune despre care Banu susține că ar fi condusă de ,,patrioți de Tik – Tok”.

,,Aș dori să le transmit câteva gânduri celor care, în ultimele zile, atacă PNL transmițând și intoxicând opinia publică prin mesaje extrem de agresive și incorecte. Stimați foști parteneri de guvernare de la USR, ați avut ocazia să demonstrați ce puteți să faceți. Ați fost alături de noi la guvernare. Este inutil ca în aceste momente, după ce am serbat 105 ani de la Marea Unire, să veniți și să propagați în spațiul public – fizic sau virtual – o serie de mesaje menite să îngrijoreze și să destabilizeze. Sunteți un partid din ce în ce mai șters și dați dovadă de inconsecvență în păstrarea propriilor principii și valori pe care le-ați clamat în trecut. Da, PNL a luat o decizie riscantă și constestată atunci când a ales să facă parte din actuala guvernare. Dar decizia a avut la bază mai multe motive pe care românii le știu: criza energetică, insecuritatea din zonă… Sunt motive care au la bază concepte pe care dumneavoastră nu le mai cunoașteți, anume responsabilitate, stabilitate. Cu regret am remarcat propagarea acestor mesaje din ce în ce mai agresiv. Eu pot să le spun vâlcenilor că PNL are și va avea o preocupare constantă pentru promovarea principiilor și valorilor liberale” a menționat Claudia Banu. 

,,Eu am convingerea că vâlcenii și românii în general au discernământul să analizeze toate informațiile toxice propagate în spațiul public. Noi, românii, după 34 de ani de la revoluție înțelegem cine dorește să construiască, cine dorește să distrugă, cine dorește să unească și cine dorește să dezbine. Este mai mult decât oricând necesar să avem această analiză la nivelul societății și să nu ne lăsăm influențați de știri false, prezentări tendențioane. Avem de menținut o linie stabilă a societății românești și nu trebuie să ne lăsăm manipulați de mesaje instigatoare, de patrioții falși de Tik – Tok avizi numai după audiență, dar care dovedesc că nu pot să vină cu soluții concrete. Poate că soluțiile noastre nu sunt cele mai bune. Dar alături de primari, căutăm metode să le îmbunătățim. Alții propagă doar ură!” a mai spus senatoare liberală.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like