Președintele PSD prezent la un eveniment dedicat combaterii consumului de droguri

Președintele PSD Viorica Dăncilă și vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei,au participat luni, 28 octombrie 2019, la evenimentul dedicat combaterii consumului de droguri în rândul tinerilor, organizat de Primăria Generală a Capitalei. La eveniment au participat și vicepreședintele PSD Doina Pană, senatorul Ecaterina Andronescu, deputații PSD Beatrice Tudor, Rodica Nassar, Aida Căruceru, Florin Manole și Oana Florea, și secretarul general al OFSD, Maria Lazăr.

Viorica Dăncilă a declarat că are încredere în tinerii din România că vor merge pe drumul cel bun și că își pot creiona un viitor frumos.

“Eu am încredere în tinerii din România. Am încredere că vor merge pe drumul cel bun. Am încredere că își pot creiona un viitor frumos și am încredere că puteți să convingeți cât mai mulți colegi, colege, să nu meargă pe acest drum din care vor găsi cu greu calea de întoarcere”, a spus președintele PSD.

Gabriela Firea a anunțat luni că se va deschide un centru integrat socio-medical dedicat persoanelor dependente de droguri.

„Vom deschide în maximum 6 luni un centru socio-medical pentru îngrijirea acestor persoane care au ajuns dependente şi în plus s-au îmbolnăvit de TBC sau HIV. Nu este doar un centru medical, ci şi un centru social. Aceste persoane vor fi tratate de dependenţă şi reintegrate social. Vom sprijini să găsească un loc de muncă, prieteni, să socializeze. De asemenea, cei care nu au casă – şi mulţi nu au un acoperiş deasupra capului – să poată să rămână pe o anumită perioadă în acest centru”, a spus Primarul General al Capitalei la evenimentul dedicat combaterii consumului de droguri în rândul tinerilor, organizat la Opera Comică 

You May Also Like