Primarul Gutău îi invită la discuții pe reprezentanții PNL, PSD si USR-PLUS

A caştigat alegerile detaşat, rezervându-şi încă un mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Însă Mircia Gutău nu a reuşit să-şi asigure şi o majoritate în Consiliul Local, lista PER pe care a propus-o neridicându-se la aşteptările sale de politician. Mai grav este faptul că nici măcar într-o alianţă cu PSD nu-şi poate asigura majoritatea, iar USR- PLUS şi PNL au bătut deja palma pentru o colaborare în Consiliul Local. În aceste condiţii, liberalii şi useriştii îşi vor pune cei doi viceprimari.

Cu toate acestea, primarul Mircia Gutău lansează o invitaţie la dezbatere şi la înţelegere, considerând că dezvoltarea, modernizarea şi bunul mers al oraşului trebuie să primeze. Ca urmare, el doreşte o discuţie cu reprezentanţii partidelor care fac parte din Consiliul Local.

„Având în vedere rezultatul alegerilor locale și din dorința de a asigura o cât mai bună reprezentativitate a tuturor cetățenilor care și-au exercitat dreptul la vot, îi invit în perioada următoare la discuții pe reprezentanții PNL, PSD si USR-PLUS pentru stabilirea unor direcții de acțiune la nivelul Consiliului Local.

Sunt convins că, indiferent de coloratura politică, viitorii membri ai Legislativului local vor dovedi maturitatea luării celor mai bune decizii în beneficiul Cetățeanului și nu al unor interese partizane” – susţine primarul Mircia Gutău.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like