Primarul Gutău și colegii săi din Asociația Municipiilor, solidari cu edilul din Timișoara

Incidentul grav de la Timișoara nu a rămas fără ecou. Primarii care fac parte din comitetul director al Asociației Municipiilor din România, printre care se numără și edilul – șef al Râmnicului – Mircia Gutău, s-au solidarizat cu colegul lor de la Timișoara și condamnă atitudinea protestatarilor. După cum bine se știe, pentru că scandalul a fost intens mediatizat la nivel național, mai mulți membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion (foto sus), au manifestat la Primăria Municipiului Timișoara. Aceștia au forțat intrarea în instituție, dar au fost opriți la etajul I al clădirii. Simion și ceilalți îl căutau pe primarul Dominic Fritz. 

“Asociaţia Municipiilor din România a luat act cu îngrijorare de incidentele petrecute în cursul zilei de vineri la Primăria Municipiului Timişoara, când mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR au pătruns cu forţa în sediul instituţiei.
Condamnăm cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept! 
Suntem solidari cu primarul Municipiului Timişoara, Dominic Fritz, şi cu colegii dânsului care au fost martori la scenele violente de astăzi (vineri, 14 ianuarie 2022 – n.r.) şi facem un apel la instituţiile statului cu atribuţii în ordinea publică să acţioneze ferm şi să sancţioneze astfel de fapte, dar şi să prevină pe viitor repetarea unor asemenea acţiuni agresive şi primitive care nu au ce căuta într-un stat civilizat, membru al Uniunii Europene” – se arată în comunicatul Asociației Municipiilor din România.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like