Primarul Râmnicului și președintele CJ nu au fost invitați la învestirea prefectului liberal. Gutău: „O lipsă de bun-simț”

UPDATE: Șeful județului a reacționat și el după ce nu a fost invitat la “înscăunarea” noului prefect de Vâlcea. “A început neinspirat …. dar probabil dispozițiile de la partid au fost mai importante decât ceea ce era normal să se întâmple!” – ne-a declarat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

Lipsă de tact, imaturitate politică sau pur și simplu le-a ajuns „puterea la cap”? Vorbim de cei mai noi „locatari” ai Prefecturii Vâlcea, care nu s-au sinchisit să-i invite la depunerea jurământului prefectului Tiberiu Costea și pe președintele CJ Vâlcea și pe primarul municipiului Râmnicu Vâlcea. Indiferent de rivalitățile politice, între cele trei instituții de stat trebuie să existe o colaborare în interesul cetățeanului, iar orgoliile trebuie lăsate deoparte.

Prefectul a ales să-și înceapă mandatul cu stângul, iar în plin scandal cu privire la studiile sale și la colaborarea cu securitatea, Tiberiu Costea a mai făcut o gafă de imagine. Atitudinea sa a fost imediat taxată de primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău: „Nu am fost invitat! Mi se pare o lipsă de bun-simț. Să nu uite actualul prefect, care a fost și el primar, că el calcă pe teritoriul municipiului Râmnicu Vâlcea. Dacă începe cu acest mod mârlănesc de a colabora, atunci trebuie să știe că eu nu sunt omul care atunci când îmi dă cineva o palmă să întorc și celălalt obraz. Nu! Când mă lovește cu palma, dau cu cealaltă mai tare”.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like