Ruşine regională! Victor Stănculescu, patru voturi pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL Oltenia

Alegerile din PNL, câştigate categoric de Ludovic Orban, au fost presărate, de-a lungul congresului, şi cu momente picante. Unul dintre ele vizează filiala vâlceană a liberalilor care a avut 37 de delegaţi. Consilierul judeţean Victor Stănculescu a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului, responsabil pentru zona Oltenia. Vicepreşedinţii regionali fac parte din Biroul Politic Naţional, având drept de vot şi responsabilităţi de coordonare a judeţelor care compun regiunea.
Spre ruşinea sa şi a filialei din care face parte, Stănculescu a obţinut doar patru voturi. Pentru această funcţie au mai candidat Gigel Ştirbu (PNL Olt) – care a şi câştigat şi Marian – Jean Marinescu (PNL Dolj).
Victor Stănculescu a obţinut cele mai puţine voturi dintre toţi candidaţii la funcţiile de vicepreşedinţi regionali, nu doar dintre cei care au candidat pentru Oltenia. Cel mai probabil în afara votului său, consilierul judeţean a mai fost votat de amicii săi Bogdan Alex Popescu, Cristian Iliescu şi Alexandru Dediu sau Cristi Ghermac. Faptul că nu a primit girul colegilor ar trebui să-i ridice grave semne de întrebare guralivului avocat, mai cu seamă că, de data aceasta, a fost ,,faultat” inclusiv de naşul său, Cristian Buican. Stănculescu a făcut parte din echipa lui Cristian Buşoi, figura sa apărând pe broşurile de prezentare a contracandidatului lui Ludovic Orban.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.