Șeful PMP Vâlcea: ,,Premierul a venit în județ să-și susțină pierzătorii”

Președintele PMP Vâlcea, Nicolae Pătru, l-a taxat dur pe șeful guvernului venit recent în vizită electorală. Într-o postare pe Facebook, fostul senator a scris: 

,,Filiala Vâlcea a Partidului Mișcarea Populară își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul ca Prim-Ministru Ludovic Orban începe să aibă mari probleme cu vederea.
Sau ne-am înșelat noi ?
Oricum, suntem dispuși să îi finanțăm un control medical amănunțit de specialitate și ochelari de vedere de cea mai bună calitate.
În pelerinajul lui la Râmnicu Vâlcea venit să își susțină pierzatorii, a afirmat că România înregistrează o contracție economică de 3,9 % iar din punct de vedere al performanței economice România se plasează în primele 3 țări din UE.
Contracția economică în comparație cu perioada similară a anului trecut este de 12,3% .
Mai vorbea stimabilul domn Prim-ministru despre faptul că a scăzut numărul șomerilor și a crescut considerabil cel al angajaților , probabil a crescut numărul angajațiilor la instituțiile statului, număr care domnu Prim-ministru la începutu mandatului declara cu multă siguranță de sine că îl va reduce. Un raport al instituțiilor Europene de specialitate arată ca în România 55% din familii nu au nici un angajat.

De unde scoți asemenea inepții Ludovice ?”

CMF: 21200020; Comandat de: Partidul Mișcarea Populară Vâlcea; Realizat de: SC Ofire Office SRL

loading...

You May Also Like