ȘOCANT! Declarații despre scandalul din PNL Vâlcea: ,,Buican a sărit la mine şi m-a amenințat că-mi dă un şut!”

Consilierul județean liberal Roxana Călina Roșu a făcut primele declarații despre scandalul – monstru din sediul PNL Vâlcea. Spusele sale sunt întărite de mai mulți martori oculari care, la o adică, vor spune adevărul în instanțele de judecată, în eventualitatea unui proces.

,,Am intrat în sediu pentru era o ședință de grup a consilierilor județeni liberali. Domnul deputat m-a văzut și aieșit din birou repezindu-se la mine. Striga ies afară nu am ce caut acolo, sunt radiată din partid și mi-a spus -mi dă un șut. A venit foarte aproape de mine! Am crezut ori mă lovește, ori trage afară din sediu. Evident m-am speriat și am intrat într-o sală de ședințe, încercând să-i ies din vizor. Totuși, l-am mai auzit adresându-mi în continuare injurii pe care nu le pot reproduce și, oricum, vreau le uit. Încă mă gândesc dacă-l acționez în instanță sau nu” – a declarat Roxana Călina Roșu. 

Motivul pentru care declarațiile Roxanei Călina Roșu nu au apărut imediat după scandal, sunt explicate de aceasta astfel: ,,Nu fi vrut mai torn gaz pe foc și fac declarațiireferitoare la acest subiect. Am fost membru al PNL Vâlcea 12 ani și nu am vrut atrag partidul într-un scandal public. Dar comunicatul emis de domnul președinte Buican conțineinformații false și vreau pun lucrurile la punct

Contactat pentru un punct de vedere, deputatul nu a dorit facănicio declaraţie cu privire la subiect. Dar pe 4 februarie a emis un comunicat de presă în care susținea ,,treipatru ziare plătite din bani publici de președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescuîncearcă să-i strice imaginea. Din textul trimis de Buican reiese că n-a fost vorba de niciun incident. Nu doar declaraţiile Roxanei Roşu îl contrazic, dar şi ale altor martoriDin cauza faptului respectivii sunt liberali, deci oricând pot fi supuşi unor pedepse politice de către Buican, declaraţiile lor sunt luate sub protecţia anonimatului. Totodată, aceştia au spus  nu doresc ca spusele lor fie făcute publice, dar nu pot minţi sub jurământ într-un eventual proces. Doar două persoanede sex feminin (culmea, mame de fete) n-au recunoscut adevărul: Mihaela Andreianu şi Cecilia Văduva.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like