Cu cine intră PER Vâlcea în lupta electorală pentru Consiliul Judeţean…

Preşedintele PER Vâlcea, Eusebiu Veţeleanu, a anunţat zilele trecute o parte din candidaţii de pe lista cu care partidul pe care-l conduce se înscrie în lupta electorală pentru Consiliul Judeţean Vâlcea. Evident este vorba de consilieri judeţeni, pentru că ecologiştii au anunţat deja că-l vor susţine pentru funcţia de preşedinte pe social – democratul Constantin Rădulescu.

Însă lista de consilieri judeţeni pe care PER Vâlcea o propune este una extrem de puternică. Are nume sonore, politicieni care au dus, de-a lungul timpului, campanii grele, unele chiar cu succes. Ca atare, obiectul PER Vâlcea de a obţine în jur de 8-10 în mandatul viitor nu pare chiar imposibil.

„Ştefan Prală, Samoil Vâlcu, Ionuţ Florescu, Roxana Roşu, Iuliana Moise, Marian Dumitru, domnul Juvana – care vine din zona de nord a judeţului, şi Simona Ștefănescu, care a fost consilier local, dar a trebuie să plece din acest post. Ei sunt primi opt şi sperăm să intre toţi în Consiliul Judeţean” – a spus Eusebiu Veţeleanu, preşedintele PER Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like