USR Vâlcea, „bucătăria internă” a familiilor Gheorghiu și Rădulescu

UPDATE: Date noi în cazul familiilor care au acaparat USR Vâlcea. Tot din noul birou de conducere al filialei județene face parte şi Andreea Rădulescu, soția lui Eduard Rădulescu (vicepreşedinte USR Râmnicu Vâlcea). Ceea ce părea la început o glumă reuşită, devine o situație jenantă. Deşi sunt un partid mic ca număr de membri, forurile de conducere sunt înțesate de familii.

PSD și PNL au fost des criticate pe motiv că își promovează oamenii pe criterii familiale. Și la Vâlcea au existat asemenea cazuri sancționate de presă și opinia publică. USR este un partid de tip care se clamează desprins de aceste metehne. Cu toate acestea, propaganda „oameni noi în politică” este un slogan pentru naivi.

De curând, a fost aleasă conducerea județeană a USR Vâlcea. Președintele partidului este în continuare Andrei Gheorghiu, iar din biroul compus din alți 10 membri face parte și soția acestuia, Georgiana Gheorghiu. Regăsim deci, la USR Vâlcea aceleași practici ale unicului candidat și ale favorizării pe criterii familiale.

Odată cu aceste alegeri s-a statuat prin vot un procedeu intern care până acum era neoficial. Oricum, Georgiana Gheorghiu era implicată de mult în conducerea partidului.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like