VIDEO: Deputatul PSD Ovidiu Popa, conflict deschis cu cititul şi punctuaţia

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) Vâlcea, Ovidiu Popa, a ,,făcut turul” televiziunilor naţionale după un ,,discurs istoric” rostit la tribuna Parlamentului. Aşa cum bine se menţionează în filmuleţul de mai jos, Popa este în mare conflict cu punctuaţia şi nici cu cititul nu prea convinge. Tema propusă în discurs se referă la lipsa medicilor de familie; ce-i drept, subiectul este delicat, chiar dramatic, însă exprimarea pesedistului provoacă hohote de râs. Pare un elev de gimnaziu, ,,topit” de emoţie, în faţa profesoarei care tocmai l-a pus să citească un text banal. Ori Ovidiu Popa citeşte ignorând semnele de punctuaţie mai ceva ca PSD – ul opinia publică, ori consilierii cabinetului său nu ştiu să scrie. Ar fi o variantă chiar mai dramatică: ambele valabile.
Altfel, parlamentarul vâlcean, neconflictual şi de bun simţ, este un fel de agheasmă pentru judeţul şi partidul care l-au trimis în Camera Deputaţilor: nu face nici bine, nici rău.

,,Patimile parlamentarilor, față-n față cu literele. Se chinuie să citească de pe foi și cu greu reușesc să ducă la capat un discurs''.Ce avem noi aici, cum spune un domn ziarist,, un baiat cu bun simt". Noroc cu cei de la Politikix, ne arata in fiecare saptamana ce valori avem in Parlamentul Romaniei. Felicitari domnilor conducatori de partid!!!!Felicitari domnule deputat, Stefan Ovidiu Popa!!!!!!

Publicată de Iris Kapp pe 9 Mai 2018

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like