VIDEO: Iată cine vrea să fie primar la Bujoreni! Momente jenante la prezentarea candidatului PER!

Alegere neinspirată a candidatului la Primăria Bujoreni din partea conducerii PER Vâlcea. Zilele trecute, ecologiştii au prezentat personajul pe mâna căruia au decis să meargă la Bujoreni, fiind vorba de Silviu Zaharia, actual consilier local PRU. Omul nu s-a remarcat cu nimic bun până acum pe plan politic, iar pe plan administrativ nici atât. În schimb, Zaharia a demonstrat că la aberaţii scoase pe gură nu-l întrece nimeni, a demonstrat că nu cunoaşte legislaţia în vigoare şi că nu a fost niciodată în stare să iniţieze şi să promoveze un proiect de hotărâre cu care să vină în sprijinul comunităţii din Bujoreni. Din contră, omul a pus doar beţe-n roate actualei administraţii, fiind „Gică – Contra” în Consiliul Local şi refuzând să voteze investiţii importante pentru localitate. Interesul propriu a primat de fiecare dată (vom reveni cu detalii privind modul dubios cum ocupă domeniul public cu magazinul său din satul Gura Văii, însă asta e altă poveste pe care o vom detalia în curând, poveste care se află deja în atenţia instituţiilor abilitate ale statului).

Nici măcar orator bun nu este. La conferinţa de prezentare a PER Vâlcea, Silviu Zaharia s-a bâlbâit şi s-a încurcat în propriul discurs notat pe hârtie, încât momentul a fost de-a dreptul jenant. Sigur, mulţi dintre cei prezenţi şi-au dat seama că puţinele fraze scrise pe ciorna din faţa sa probabil că nu erau rezultatul propriei sale creaţii lirice, bâlbele şi necunoaşterea anumitor cuvinte dându-l de gol. Cuvântul „palpabil” a fost cel care i-a dat cel mai mult de furcă lui Zaharia, fiind evident faptul că nu prea îi ştie înţelesul şi, ca urmare, a fost şi greu de citit.

Mai grav este că ecologiştii l-au prezentat ca fiind un candidat cu şanse reale la Primăria Bujoreni, iar în realitate nu credem că este deloc aşa.

Urmăriţi clipul de mai jos pentru că este relevant:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like