VIDEO: PNL Vâlcea a dat cu Măciuca în primarul Mărcoianu

Nicio aniversare a vreunei localități vâlcene fără scandal provocat pe Facebook de opoziția din Vâlcea. A fost rândul comunei Măciuca. Echipele de campanie și dezinformare online ale PNL Vâlcea, conduse de președintele Cristian Buican (transformat în postac șef) au acreditat falsa idee că primarul independent Mugur Mărcoianu ar fi avut un discurs contra președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. Buican, într-un text pe Facebook, a scris o minciună. I-a atribuit lui Mărcoianu cuvinte pe care nu le-a rostit niciodată, trecând în ghilimele fraza și citând, ca și cum ar fi fost exprimarea primarului. 

,,Domnule presedinte nu trebuie sa- mi faceti mie cadouri! Trebuie sa faceti ceva pentru localitatea pe care o conduc!” – asta a scris șeful PNL pe Facebook, citându-l pe Mărcoianu. 

În realitate, edilul – șef de la Măciuca a spus, adresându-se oamenilor care au participat la eveniment, următoarele: ,,Îi mulțumesc și eu domnului președinte, sunt cadourile pentru mine, dar mă aștept ca și pentru dumneavoastră să vină ceva mai mult sprijin din partea Consiliului Județean. Îi mulțumesc domnului președinte și sunt sigur că va fi alături de noi.” Primarul din Măciuca se referă la cadourile pe care le face Rădulescu fiecărui primar la ziua localității sale: un drapel tricolor, o icoană și o sticlă cu vin. Ba mai mult, un cetățean din mulțime a strigat de mai multe ori, cu trimitere la președintele CJ Vâlcea: ,,promite, promite!”. Iar Mărcoianu a replicat imediat ,,promite și va face!”. 

Atunci unde este atitudinea negativă pe care Cristian Buican i-o atribuie lui Mugur Mărcoianu?! Video-ul este edificator și dovedește fără putință de tăgadă că Buican a mințit din nou.

You May Also Like