VIDEO – Președintele PSD Vâlcea: „Rămânerea la guvernare este un act de responsabilitate politică”

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat, imediat după intrarea în opoziție a ALDE, că social-democrații vor continua să guverneze cu responsabilitate. Mai mult decât atât, liderul pesediștilor vâlceni s-a arătat extrem de deranjant de migrația parlamentarilor și susține interzicerea acestui fenomen.

”E foarte bine ce se întâmplă, pentru că nu am fost în stare ani de zile. Eu am fost deputat si am susținut și susțin și acum interzicerea migrației politice. Păi cum adică? Eu te votez parlamentar pe listele unui partid și te hotărăști tu că te-ai sucit. În momentul în care în România s-ar interzice migrația parlamentarilor și ale aleșilor locali, atunci vom deveni o țară serioasă cu parlamentari responsabili. 
Oameni buni, poate vă duceți acasă la voi să le spuneți primarilor, dar și cetățenilor, de ce s-a oprit PNLD. Pentru că se va opri. Asta au declarat și PNL și USR că este pomană pentru primari. Poate le explică cei care vor să cadă guvernul de ce au votat așa. Poate le explică bugetarilor de ce le vor tăia salariile. Și poate le explică vitejii care s-au răzgândit politic românilor de ce vor ei să plece acest guvern. Poate le spun și de ce nu mai cresc pensiile și salariile, de ce se opresc lucrările pe șantiere. (…) Guvernul PSD a dovedit responsabilitate pentru că în anul 2016 a primit un vot. Noi am fost buni 4 ani și acum nu mai suntem. Ne facem treaba și datoria în continuare. Rămânerea la guvernare este un act de responsabilitate politică” – susține președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

You May Also Like