VIDEO. Samoil Vâlcu şi Roxana Călina Roşu, două dintre cele mai bune achiziţii ale PER Vâlcea

În cadrul unei conferinţe de presă, organizaţia judeţeană a PER Vâlcea şi-a prezentat cele mai noi achiziţii de pe „piaţa” politică. Ecologiştii şi-au întărit rândurile cu doi consilieri judeţeni care, în anul 2018, au avut curajul să sfideze conducerea PNL Vâlcea şi să voteze proiecte de hotărâre în cadrul CJ benefice pentru judeţul nostru. Samoil Vîlcu şi Roxana Călina Roşu au considerat că trebuie să pună interesul cetăţeanului în faţa interesului politic de partid. Acum, cei doi consilieri judeţeni, persecutaţi luni în şir de liderii liberali, au decis să schimbe partidul, înscriindu-se la PER Vâlcea.

Sami Vîlcu, un plus de valoare în PER

Samoil Vîlcu este un politician cunoscut în judeţul Vâlcea. Muncitor, cu bun simţ, cu un discurs extrem de convingător şi cu dorinţa de a face lucruri în beneficiul cetăţeanului, Sami Vîlcu va aduce cu siguranţă un plus de valoare în PER Vâlcea.

„Eu aş vorbi de echipa performantă, echipă performantă pe care Mircia Gutău a făcut-o încă de la debutul lui în politică, în 1995-1996, când alături de Petre Stăvăroiu, de Dorel Jurcan, de Anuţa Handolescu, Romulus Bulacu, de Iuliana Moise, de Ionică Florescu, de dr. Dubinciuc şi de mulţi, mulţi alţii s-a creat una dintre cele mai bune şi mai performante ale partidului. Iată că în 2003, Mircia Gutău ajunge viceprimar, iar în 2004 primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, performanţă care a schimbat soarta acestui municipiu, performanţă administrativă, apoi performanţă politică validată de administraţia şi managementul performant pe care l-a făcut Mircia Gutău la Râmnicu Vâlcea. (…) Acum doi ani de zile, când alături de Roxana Călina Roşu şi de Dorin Simion am votat contra partidului, deşi ne înţelesesem că două proiecte administrative trebuie să treacă în Consiliul Judeţean. Vă aminţiţi de acele două garaje care trebuie modernizate şi care nu ne aduc cinste în mijlocul municipiului, dar şi de orchestra care voiam să o relocăm dintr-un spaţiu închiriat într-un spaţiu al Consiliului Judeţean. Pentru această performanţă că am votat cele două acte administrative am fost sancţionaţi şi eu şi Roxana Călina. Eu plecam din vârful partidului, secretar general al partidului şi lider de grup. Nu ştiu dacă mai există cineva lider de grup la PNL. Am ştiut să administrez lucrurile în aşa manieră încât să ţin o echipă unită. Mulţumesc primarului Avan, primarului municipiului Râmnicu Vâlcea şi lui Sebi Veţeleanu şi sper că alături de minunaţii noştri colegi din teritoriu să facem o figură frumoasă la alegerile din 27 septembrie” – a declarat Samoil Vîlcu.

Călina Roşu: „Cu această echipă sunt convinsă că vom obţine rezultate foarte bune”

Roxana Călina Roşu este profesor de Limba şi literatura română la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi consilier judeţean. A ales să plece din PNL şi să se alăture echipei PER Vâlcea pentru simplul motiv că îşi doreşte ca interesul cetăţeanului să primeze în faţa celui de partid, iar la ecologişti consideră că acest lucru se întâmplă.

„Ar fi foarte multe motive – unele pozitive, altele negative – pentru care mă aflu aici. Cel mai important lucru îl reprezintă primarul Mircia Gutău. Principalul motiv pentru care mă aflu eu aici. Şi echipa pe care şi-a format-o în jurul dânsului. O echipă de oameni puternici, o echipă de oameni devotaţi, o echipă cu care poţi să colaborezi, am simţit asta încă din primul moment. Este o echipă care nu m-a făcut să regret această decizie, ci chiar să fiu supărată pe mine că nu am făcut-o de mai multă vreme, pentru că simţeam că trebuie să plec (din PNL – n.r.) de mai mult timp. Cu această echipă sunt convinsă că vom obţine rezultate foarte bune, rezultate care până la urmă ne vor pune în slujba cetăţeanului aşa cum ne dorim fiecare dintre noi” – susţine Roxana Călina Roşu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like