VIORICA DĂNCILĂ: „Moțiunea de cenzură nu a fost tratată cu seriozitate de Opoziție”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, după respingerea moţiunii de cenzură, că aceasta nu a fost tratată cu seriozitate de opoziţie, iar votul îi întăreşte convingerea că alianţa de la guvernare este puternică.

„În această moţiune de cenzură am văzut superficialitate, jigniri, ceea ce demonstrează că nu a fost tratată cu seriozitate. Eu cred că acest mod de lucru trebuie să înceteze dacă într-adevăr tratăm cu seriozitate acest lucru. Eu ştiu că democraţia presupune ca democraţia să poată utiliza acest instrument, dar în momentul în care depui o moţiune de cenzură în primul rând te convingi şi convingi pe ceilalţi că ceea ce scrie acolo este real, nu vii cu informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, şi trebuie să te gândeşti că dacă această moţiune într-adevăr trece, trebuie să ai o alternativă, trebuie să vii cu un prim-ministru, să vii cu un Guvern”, a declarat Dăncilă, la Parlament, conform News.ro.

Întrebată dacă respingerea moţiunii îi întâreşte statutul în PSD, Viorica Dăncilă a spus: „Îmi întăreşte convingerea că suntem o alianţă puternică, că toţi colegii am acţionat unitar şi că am depăşit această moţiune prin aportul fiecărui coleg. Îmi întăreşte încrederea în colegii de alianţă, în colegii mei din PSD”.

You May Also Like